Centre de Gandia - Universitat de València

38UEG. CONVERSA AMB ENRIC SENABRE

14 Jul 20:00 PM - 21:30 PM @ Casa de la Cultura Marqués de González de Quirós

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA

CONVERSA AMB ENRIC SENABRE Enric Senabre (Alcoi, 1964) és professor d’Ètica i Filosofia. Ha rebut diversos premis d’innovació educativa i ha publicat nombrosos títols de divulgació adreçats als joves, com ara El sabor de la ciutadania, i dues novel·les, El viatge d'Atena i L'infinit a les teues mans. La seua última obra “Generació C. Conviure amb la pandèmia” analitza l'impacte de la pandèmia del coronavirus i els efectes futurs que tindrà en el nostre món, tant des del punt de vista de la vida quotidiana, com el dels fonaments ètics que necessitarem per a construir una normalitat alternativa.

Modera: Carme Melo, directora del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València.

Pots consultar les directrius generals de prevenció front la COVID 19 en el següent enllaç: https://ir.uv.es/uvgandia/protocolCOVID


Enric Senabre (Alcoy, 1964) es profesor de Ética y Filosofía. Ha recibido varios premios de innovación educativa y ha publicado numerosos títulos de divulgación dirigidos a los jóvenes, como por ejemplo El sabor de la ciudadanía, y dos novelas, El viaje de Atena y El infinito en tus manos.

Su última obra “Generación C. Convivir con la pandemia” analiza el impacto de la pandemia del coronavirus y los efectos futuros que tendrá en nuestro mundo, tanto desde el punto de vista de la vida cotidiana, como el de los cimientos éticos que necesitaremos para construir una normalidad alternativa.

Modera: Carme Melo, directora del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València.

Puedes consultar las directrices generales de prevención frente la COVID 19 en el siguiente enlace: https://ir.uv.es/uvgandia/protocolcovid

Comparte el evento

Centre de Gandia - Universitat de València

  Facebook   Twitter

Contacto Centre de Gandia - Universitat de València