Cultuviva

Taller-Laboratori de Movimient "Cos i Gènere"

05 Jul 12:00 PM - 08 Jul 14:00 PM @ Centre Cultural La Nau

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

Taller i laboratori per a explorar, experimentar i acostar-se al moviment i a la pràctica de la dansa des d’una perspectiva de gènere oberta.

En aquest taller es guiarà els participants per conèixer la relació que tenen el cos, el seu moviment i els llenguatges físics amb les representacions, els conceptes i les idees que s’han establert com a propis d’homes i dones. Aquesta pràctica es farà amb la finalitat d’oferir un lloc de coneixement personal i de transformació simbòlica dels llenguatges corporals i verbals, a més d’acostar els assistents a una pràctica de la dansa i de les arts vives.

Lloc, dies i horari del taller-laboratori De dilluns 5 de juliol a dijous 9 de juliol, d’12 a 14 h, a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural de la Nau. (Es recomana assistir-hi amb roba còmoda, sabatilles esportives i aigua).

A qui va dirigit Obert a tots els membres de la comunitat universitària (PAS, PDI i alumnes) i a tot el públic interessat. Per raons de la limitació de la capacitat de la sala on es faran les activitats per a complir les normes de seguretat pel COVID-19, només s’acceptaran les deu primeres sol·licituds. En cas de superar la demanda es farà una llista d’espera i es donarà pas als qui estiguen en aquesta llista en cas que es done alguna baixa.

Comparte la actividad

Contacto Cultuviva