POLIRÍTMIA

San Salvador

08 Jul 22:00 PM - 23:30 PM @ Plaça de l'Ajuntament de València

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

San Salvador, sextet procedent de Corresa (Nova Aquitània, França), presenta el seu primer disc d’estudi, “La grande folie”. La polifonia occitana és el punt de partida d'aquest col·lectiu embarcat en la cerca del folklore universal, però arrelat a les profundes tradicions de trobadors de la seua regió. Les seues composicions usen l'occità com a instrument rítmic, fusionant poesia amb harmonies vocals hipnòtiques sobre patrons canviants de percussió convincent.

Un concert radical a sis veus, dos tambors, dotze mans i una pandereta, combinant l'energia i la poesia crua de la música popular amb l'orquestració acadèmica, els ritmes implacables més salvatges i la singular intensitat d'un cor punk.

La seua música ha girat pels escenaris de diversos festivals com ara el Globalfest (EUA), Colours of Ostrava (República Txeca), Sziget Festival (Budapest), Music Meeting (Nimega, Gelderland, Països Baixos), Respect Festival (Praga), Festival de la Cité (Lausana, Suïssa), Rain Forest World Music Festival (Kuching, Sarawak, Malàisia), Womad (Regne Unit), Boomtown Fair (Regne Unit), Festival Globaltica (Gdynia, Polònia), Ariano Folk Festival (Itàlia), Atlantikaldia (Errenteria, Guipúscoa), Womex (Sevilla), Fira Mediterrània de Manresa (Barcelona), Espace Prévert (Savigny-le-Temple, França), Festival Convivencia (Ramonvila e Sent Anha, França), Festival Paris l’Été (París, França), Festival Intercèltic d'An Oriant (França), Festival les Traversées Tatihou (Saint-Lô, França) i Festival Les Nuits Atypiques (La Gironda, França).

FITXA ARTÍSTICA

  • Eva Durif (veu i percussions)
  • Gabriel Durif (veu i percussions)
  • Laure Nonique-Desvergnes (veu i percussions)
  • Sylvestre Nonique-Desvergnes (veu i percussions)
  • Marion Lherbeil (veu i percussions)
  • Thibault Chaumeil (veu i percussions)

Comparte el evento

CONCERTS I FORMACIÓ EN MÚSIQUES I DANSES DE LA MEDITERRÀNIA
Una producció de l’Institut Valencià de Cultura i del CEFIRE, amb la col·laboració de la Diputació de València, l’Ajuntament de València, la Universitat de València, La Societat Coral el Micalet, l’EMT Empresa Municipal de Transports de València, l’IES Lluís Vives i l’Institut Ramón Llull

  Facebook

Contacto POLIRÍTMIA