Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València

Concert de Nadal: Secció de metalls de l'OFUV+ David Pastor

22 Dec 13:00 PM - 14:00 PM @ Claustre del Centre Cultural La Nau

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

PROGRAMA Dimarts 22 de desembre de 2020, 13h, Claustre del CC La Nau

Aint misbehavin Fats Waller /Lee Norris Summertime George Gershwin /Duccio Bertini Jazz Antiphony Allan Botschinsky Monk’s Dream T. Monk / Duccio Bertini Over the Rainbow Harold Arlen / Duccio Bertini Pannonica T. Monk / Duccio Bertini Laura David Raksin / Ingo Luis Can can Jacques Offenbach / Arthur Frackenpohl Tico tico Zequinha Abreu / John Iveson We wish you a Merry Christmas John Rutter

Grup de Metalls de l’OFUV David Pastor

Concert de Nadal: Secció de metalls de l'OFUV+ David Pastor

Comparte el evento

L'Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València pretén fomentar la difusió de la cultura musical entre els membres de la comunitat universitària i, per extensió, projectar esta difusió a la societat en què s’insereix la Universitat de València.
Amb eixe objectiu, s'organitzen al llarg del curs una sèrie d'activitats que canalitzen esta projecció de cultura musical; especialment, es realitzen més de 40 concerts de música de cambra (instrumental i vocal) en els auditoris propis de la Universitat de València com son la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset i l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic. La programació dels concerts es divideix en 3 temporades: Tardor, d’octubre a desembre, Hivern, de gener a març i Primavera, d’abril a juny. En els programes musicals d'aquests concerts es tracta de seguir una línia de suport a la música valenciana, mitjançant la inclusió sistemàtica de compositors del nostre àmbit; encara que la programació està oberta a tot tipus d'autors i estils.

  Facebook   Twitter

Contacto Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València