Servei d'Exposicions

Visita guiada a l´exposició Text (No Text)

28 Nov 19:00 PM - 20:00 PM @ Centre Cultural La Nau

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

Aquest dijous 28 de novembre, a les 19:00h., el Centre Cultural La Nau ofereix visites guiades a l'exposició Text (No Text). L'activitat serà dirigida per un membre de l'equip de comissariat de l'exposició, l'entrada és lliure i gratuïta fins a completar aforament.

Més informació sobre l´exposició: http://ir.uv.es/nUTkO61

Visita guiada a l´exposició Text (No Text)

Comparte el evento

El Centre Cultural La Nau està situat en l'edifici històric, declarat Bé d'Interès Cultural en 1981, més antic i emblemàtic de la Universitat de València des de la seua fundació a la fi del s. XV.

L'edifici és un exemple d'arquitectura neoclàssica valenciana, especialment en les seues façanes i claustre. La seua configuració arquitectònica actual és fruit d'una successió d'intervencions que han anat adaptant l'edifici a les seues diferents funcions i necessitats al llarg de més de cinc segles, des del primer disseny encarregat a Pere Compte fins a les més recents intervencions (1999 i 2012) que han actualitzat la seua funcionalitat i posada al dia les seues infraestructures per a fer d'aquest edifici històric un centre cultural de referència en al ciutat de València.

En l'actualitat, La Nau a més de constituir la seu institucional del Rectorat i del Vicerectorat de Cultura i Esport, acull, com a Centre Cultural, una part important de les activitats culturals de la Universitat de València (exposicions, teatre, cine i música) i és un espai de trobada i debat (conferències i congressos). Dins de la programació pròpia, els festivals de música i cinema com Serenates i la Cabina són ja un referent a la ciutat de València.

  Facebook

Contacto Servei d'Exposicions