Arti ment

Art i Ment

19 Nov 11:35 AM - 19 May 11:35 AM @ Carrer Universitat 2

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

PRESENTACIÓ El Laboratori d’Experiència Estètica i Integració Social, del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València, naix en el curs 2019/2020 per donar continuïtat al programa NAU SOCIAL que en els seus dos últims cursos acadèmics va desenvolupar el projecte ART I MENT. Basat en els principis de la neuroestètica, ART i MENT ha tractat d'avaluar en diferents col·lectius els beneficis cognitius i emocionals de l'experiència estètica. Plantejar un projecte d'integració social suposa tenir en compte els diferents col·lectius que formen la societat. La realitat social i cultural és complexa i diversa, per això la importància i el repte de crear llocs de convivència i diàleg entre tots els col·lectius. El laboratori col·laborarà en la seua posada en funcionament amb l'IDECART i Màster d’Artteràpia de la UPV i amb el Màster Universitari d’Intervenció Psicològica en àmbits Socials (MIPAS) de la UV.

OBJECTIUS Potenciar el desenvolupament positiu a través de l'art i la creació d'un col·lectiu de xiquets en risc de marginació social. Augmentar l'autoestima personal i social dels participants. Desenvolupar la sensibilitat artística. Millorar les habilitats socials (empatia, capacitat de cooperació, capacitat per a relacionar-se amb l'altre, respecte). Augmentar la motivació i el desig d'assoliment. Desenvolupar l'autocontrol i la tolerància de la frustració.

METODOLOGIA Els tallers es plantegen com a eix transversal la idea de navegar com a viatge de vida. Emprendre un viatge és obrir-se a una experiència, assumir l'esforç, el repte, la incertesa.

SESSIONS DIMARTS. De 17:30 a 19:30 hores. Novembre: 5,12 i 19 Desembre: 3, 10 i 17 Gener: 14 i 28 Febrer: 4, 11 i 18 Març: 3, 10 i 24 Abril: 7, 21 i 28 Maig: 5, 12 i 19 El resultat del taller s'exposarà en la Sala Oberta del Centre Cultural la Nau en setembre de 2020.

Comparte la actividad

Contacto Arti ment