Servei d'Exposicions

Visita guiada a l'exposició 'Gent i llocs. Gabriel Cualladó en la col·lecció de l'IVAM'.

30 Oct 19:00 PM - 20:00 PM @ Centre Cultural La Nau

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

Els assistents podran realitzar una visita guiada amb Álvaro dels Àngels, comissari de l'exposició que compta amb més de 20 anys d'experiència en l'organització i gestió d'exposicions.

Comparte el evento

El Centre Cultural La Nau està situat en l'edifici històric, declarat Bé d'Interès Cultural en 1981, més antic i emblemàtic de la Universitat de València des de la seua fundació a la fi del s. XV.

L'edifici és un exemple d'arquitectura neoclàssica valenciana, especialment en les seues façanes i claustre. La seua configuració arquitectònica actual és fruit d'una successió d'intervencions que han anat adaptant l'edifici a les seues diferents funcions i necessitats al llarg de més de cinc segles, des del primer disseny encarregat a Pere Compte fins a les més recents intervencions (1999 i 2012) que han actualitzat la seua funcionalitat i posada al dia les seues infraestructures per a fer d'aquest edifici històric un centre cultural de referència en al ciutat de València.

En l'actualitat, La Nau a més de constituir la seu institucional del Rectorat i del Vicerectorat de Cultura i Esport, acull, com a Centre Cultural, una part important de les activitats culturals de la Universitat de València (exposicions, teatre, cine i música) i és un espai de trobada i debat (conferències i congressos). Dins de la programació pròpia, els festivals de música i cinema com Serenates i la Cabina són ja un referent a la ciutat de València.

  Facebook

Contacto Servei d'Exposicions