Músiques Urbanes

"Sóc poeta"

15 Sep 19:00 PM - 20:30 PM @ Centre Cultural La Nau

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

Alba Asensi, cantant i arpista establerta a Alacant. Realitza el Grau Superior d'Interpretació Musical a l'ESMUC amb especialitat de cant històric. Finalitza el 2022 amb la soprano Marta Almajano i paral·lelament, rep classes amb les arpistes Mara Galassi i Magdalena Barrera.

S'interessa per recuperar el repertori de compositores i la música medieval. Des del 2020 treballa com a cantant i arpista a l'Ensemble Alfonsí, dirigit per Jota Martínez, que l'han portat a fer actuacions en llocs emblemàtics com la Catedral de Toledo o Los Reales Alcázares de Sevilla. El 2022 crea Feminarum Aures, projecte musical dedicat a les compositores.

Paral·lelament a aquesta especialitat historicista, Alba s'introdueix a la música tradicional sent la cantant i arpista del grup Tradifusió. També s'obre espai al món de la cançó d'autor. El 2019 presenta el seu primer treball discogràfic "Llavors", deixant constància del seu talent per a la composició i els arranjaments. Actualment, està treballant al seu segon disc que es titularà "Sóc Poeta" per presentar-lo el pròxim 2023.

Cicle:

  • VERSIÓ SONORA

...................................................................................

Data i hora: divendres, 15 de setembre a les 19h.

Lloc: Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau.

"Sóc poeta"

Comparte la actividad

Contacto Músiques Urbanes