CULTURA I COMUNICACIÓ

2º PASSE VISITES GUIADES ESPECIALS : JARDINERIA SOSTENIBLE

04 Jun 12:00 PM - 13:00 PM @ Jardí Botànic

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

VISITES GUIADES ESPECIALS AL BOTÀNIC: JARDINERIA SOSTENIBLE

Una vegada més celebrem al Botànic el Dia del Medi Ambient amb una jornada de portes obertes i diferents activitats gratuïtes per acostar-vos a la natura i despertar en vosaltres l’espurna conservacionista.

Per això, el pròxim diumenge 4 de juny hem preparat diverses visites guiades temàtiques al voltant de les plantes a les quals podreu apuntar-vos per aprendre tota classe de curiositats i històries sobre el món vegetal. En aquesta podreu aprendre tot el que cal saber sobre la Xerojardineria, la jardineria sostenible.

  • Aquesta visita serà en valencià, de 12 h a 13 h.

VISITAS GUIADAS ESPECIALES: JARDINERÍA SOSTENIBLE

Una vez más celebramos en el Botánico el Día del Medio Ambiente con una jornada de puertas abiertas y diferentes actividades gratuitas para acercaros a la naturaleza y despertar en vosotros la chispa conservacionista.

Por eso, el próximo domingo 4 de junio hemos preparado varias visitas guiadas temáticas alrededor de las plantas a las que podréis apuntaros para aprender toda clase de curiosidades e historias sobre el mundo vegetal. En ésta podréis aprender todo lo que hay que saber sobre la Xerojardineria, la jardinería sostenible.

  • La visita será en valenciano, de 12 h a 13 h.
2º PASSE VISITES  GUIADES  ESPECIALS :   JARDINERIA SOSTENIBLE

Comparte la actividad

El Jardí Botànic de la Universitat de València és un museu viu situat al casc històric de la ciutat, un espai universitari obert al públic que té com a missió popularitzar el món vegetal fomentant el seu estudi, ensenyament, divulgació i conservació, així com també el seu ús sostenible. Entre els objectius del jardí es troben mantenir les col·leccions científiques de plantes vives, conservant un llegat històric de dos-cents anys de cultiu continuat, que inclou també els arbres monumentals i el patrimoni arquitectònic. Encara més, té la responsabilitat de mantenir la tradició dels jardins botànics a València, que es remunta al segle XVI, quan la Universitat va crear un hort de simples per a l'ensenyament de la medicina.

Contacto CULTURA I COMUNICACIÓ