CULTURA I COMUNICACIÓ

Segona Sessió Taller infantil: El Botànic a trossets!

04 Jun 12:00 PM - 13:00 PM @ jardibotanicuv

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

Per celebrar el dia del Medi Ambient hem organitzat aquest taller familiar El botànic a trossets on els més menuts faran divertides activitats reutilitzant les lones que s’han emprat en el Jardí Botànic. Al Jardí fem moltes activitats, i de vegades per a comunicar-les emprem lones que, passat el temps, queden sense ús. Acompanya’ns a descobrir com podem reaprofitar-les i transformar un material que aniria al fem en un element útil o decoratiu.

T’imagines que pot ser?

  • A partir de 6 anys. Ha d'assistir sempre un adult@ amb cada xiquet/a (podrà assistir un adult amb dos xiquets, fent una reserva per a cada xiquet)

Para celebrar el día del Medio Ambiente hemos organizado este taller familiar El botànic a trocitos, donde los más peques harán divertidas actividades reutilizando las lonas que se han empleado en el Jardí Botànic. En el Jardín hacemos muchas actividades, y a veces para comunicarlas empleamos lonas que, pasado el tiempo, quedan sin uso. Acompáñanos a descubrir cómo podemos reaprovecharlas y transformar un material que iría a la basura en un elemento útil o decorativo.

¿Te imaginas qué puede ser?

  • A partir de 6 años. Debe asistir siempre un adult@ con cada niñ@ (podrá asistir un adulto con dos niñ@s, haciendo una reserva para cada niño)
Segona Sessió Taller infantil: El Botànic a trossets!

Comparte el evento

El Jardí Botànic de la Universitat de València és un museu viu situat al casc històric de la ciutat, un espai universitari obert al públic que té com a missió popularitzar el món vegetal fomentant el seu estudi, ensenyament, divulgació i conservació, així com també el seu ús sostenible. Entre els objectius del jardí es troben mantenir les col·leccions científiques de plantes vives, conservant un llegat històric de dos-cents anys de cultiu continuat, que inclou també els arbres monumentals i el patrimoni arquitectònic. Encara més, té la responsabilitat de mantenir la tradició dels jardins botànics a València, que es remunta al segle XVI, quan la Universitat va crear un hort de simples per a l'ensenyament de la medicina.

Contacto CULTURA I COMUNICACIÓ