AlumniUV

Nit d'estels a l'Observatori Astronòmic de la Universitat de València

08 Jun 20:30 PM - 23:00 PM @ Doctor Moliner, 50

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

Dijous, 8 de juny de 20:30 a 23:00 hores. Imprescindible inscripció prèvia. S'ha d'acudir 10' abans de l'inici de l'activitat a l'Aula d'Astronomia de l'edifici Jeróni Muñoz del Campus de Burjassot (Dr. Moliner, 50) L'activitat podrà ser anul·lada el mateix dia si el cel no compta amb les característiques necessàries per a que es desenvolupe correctament.

T´agradaria passar una nit sota els estels? Tots els anys, l´Observatori Astronòmic de la Universitat i el Departament d´Astronomia i Astrofísica obri les portes a tot el públic i als membres Alumni UV, amb la ja coneguda Nit de divendres, nit d´estels, sessió que aproparà els assistents a una ciència poc coneguda i molt atractiva.

Indiacions per accedir-hi: Per accedir-hi has de prendre la rampa que part del costat del cementiri de Burjassot i entrar per la porta que hi ha a la dreta. Després has d’avançar fins el segon replanell de les escales i pujar en l’ascensor fins el 5e pis. No puges als ascensors del primer replanell perquè sols et portaran a la cafeteria.

Per arrivar des de València al Campus de Burjassot:

Servei d’ autobus EMT: • Línea 63 al Campus. Des de Setembre a Juliol. • Línea 62 al barri de Benimamet (10 minuts caminant al campus). Tot l’any. Servei de metro: • Línea 1 (a Bétera): parades de Canterería, de Godella i de Burjassot-Godella (10 minuts caminant al campus). • Línea 4 (tramvia - a Mas de Rosari): parada de Santa Gemma.


Jueves, 8 de junio de 20:30 a 23:00 horas. Imprescindible inscripción previa. Se debe acudir 10' antes del inicio de la actividad al Aula de Astronomía del edificio Jeroni Muñoz del Campus de Burjassot (Doctor Moliner, 50). La actividad podrá ser anulada el mismo día si el cielo no cuenta con las características necesarias para que se desarrolle correctamente.

¿Te gustaría pasar una noche bajo las estrellas? Todos los años, el Observatorio Astronómico de la Universitat y el Departamento de Astronomía y Astrofísica abre las puertas a todo el público y a los miembros de Alumni UV, con la ya conocida Noche de viernes, noche de estrellas, sesión que acercará a los asistentes a una ciencia poco conocida y muy atractiva.

Indicaciones para acceder: Para acceder tienes que tomar la rampa que parte del lado del cementerio de Burjassot y entrar por la puerta que hay a la derecha. Después tienes que avanzar hasta el segundo descansillo de las escaleras y subir en el ascensor hasta el 5º piso. No subas a los ascensores del primer descansillo porque solo te llevarán a la cafetería.

Para llegar desder Valencia al Campus de Burjassot:

Servicio de autobus EMT: • Linea 63 en el Campus. Desde Septiembre a Julio. • Línea 62 en el barrio de Benimamet (10 minutos caminando al campus). Todo el año. Servicio de metro: • Linea 1 (a Bétera): paradas de Canterería, de Godella y de Burjassot-Godella (10 minutos caminando al campus). • Linea 4 (tranvía - a Mas de Rosario): parada de Santa Gemma.

Comparte la actividad

La COMUNITAT ALUMNIUV es una comunitat oberta a tots els antics alumnes de la Universitat de València i a la ciutadania en general. Una comunitat en al que podrás compartir aprenentatges i trovar a altres antics alumnes amb els mateixos interesos que tú. Una comunitat que et permetrà accedir a tota la informació sobre l'oferta cultural de la Universitat i a descomptes en una gran varietat de serveis. Descobreix al web, www.uv.es/alumniuv tot el que t’oferix la Universitat de València.
·
La COMUNIDAD ALUMNIUV es una comunidad abierta a todos los antiguos alumnos de la Universitat de València y a la ciudadanía en general. Una comunidad en al que podrás compartir aprendizajes y trovar a otros antiguos alumnos con los mismos intereses que tú. Una comunidad que te permitirá acceder a toda la información sobre la oferta cultural de la Universidad y a descuentos en una gran variedad de servicios. Descubre en el web, www.uv.es/alumniuv todo el que te ofrece la Universitat de València.


  Facebook   Twitter

Contacto AlumniUV