CULTURA I COMUNICACIÓ

VISITAS GUIADAS DE INVIERNO POR EL JARDÍN (PÚBLICO FAMILIAR) CASTELLANO

12 Feb 11:00 AM - 12:30 PM @ jardibotanicuv

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

Si busques un racó tranquil envoltat de natura reserva ja el teu lloc a les visites guiades d’hivern al Botànic. Un recorregut immers en un ambient tranquil de letargia vegetal on les floracions hivernals es converteixen en tota una festa per als sentits.

Ja us podeu inscriure a la visita del pròxim diumenge 12 de febrer i gaudir, prèvia reserva i abonant la tarifa a la taquilla del Jardí, d’un magnífic recorregut de la mà Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic.

PREU: 1’5 € (abonant l’entrada al Jardí). (0-5 anys gratuït) + entrada al Jardí (consulta ací el preu de la teua entrada).


Si buscas un rincón tranquilo rodeado de naturaleza reserva ya tu plaza en las visitas guiadas de invierno en el Botànic. Un recorrido inmerso en el ambiente tranquilo de letargo vegetal donde las floraciones invernales se convierten en toda una fiesta para los sentidos.

Ya os podéis inscribir a la visita del próximo domingo 12 de febrero y disfrutar, previa reserva y abonando la tarifa a la taquilla del Jardín, de un magnífico recorrido de la mano del Gabinete de Didáctica del Jardín Botánico.

PRECIO: 1’5 € (abonando la entrada al Jardín). (0-5 años gratuito) + entrada al Jardín (consulta aquí el precio de tu entrada).

VISITAS GUIADAS DE INVIERNO POR EL JARDÍN (PÚBLICO FAMILIAR) CASTELLANO

Comparte la actividad

El Jardí Botànic de la Universitat de València és un museu viu situat al casc històric de la ciutat, un espai universitari obert al públic que té com a missió popularitzar el món vegetal fomentant el seu estudi, ensenyament, divulgació i conservació, així com també el seu ús sostenible. Entre els objectius del jardí es troben mantenir les col·leccions científiques de plantes vives, conservant un llegat històric de dos-cents anys de cultiu continuat, que inclou també els arbres monumentals i el patrimoni arquitectònic. Encara més, té la responsabilitat de mantenir la tradició dels jardins botànics a València, que es remunta al segle XVI, quan la Universitat va crear un hort de simples per a l'ensenyament de la medicina.

Contacto CULTURA I COMUNICACIÓ