Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València

Piacere dei traversi

08 Mar 19:00 PM - 20:00 PM @ Centre Cultural La Nau. Capella de la Sapiència

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

8 de març, dimecres, a les 19.00 h. Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau

Intèrprets:
Piacere dei traversi Carmen Botella, cant i recitació Laura Palomar i Marisa Esparxa, flautes travesseres del Renaixement

El mecenatge de Germana de Foix, virreina de València Obres de B. Càrceres, G. Baptista, L. del Milà, etc.

En col·laboració amb la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València

Piacere dei traversi

Comparte el evento

L'Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València pretén fomentar la difusió de la cultura musical entre els membres de la comunitat universitària i, per extensió, projectar esta difusió a la societat en què s’insereix la Universitat de València.
Amb eixe objectiu, s'organitzen al llarg del curs una sèrie d'activitats que canalitzen esta projecció de cultura musical; especialment, es realitzen més de 40 concerts de música de cambra (instrumental i vocal) en els auditoris propis de la Universitat de València com son la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset i l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic. La programació dels concerts es divideix en 3 temporades: Tardor, d’octubre a desembre, Hivern, de gener a març i Primavera, d’abril a juny. En els programes musicals d'aquests concerts es tracta de seguir una línia de suport a la música valenciana, mitjançant la inclusió sistemàtica de compositors del nostre àmbit; encara que la programació està oberta a tot tipus d'autors i estils. L'entrada a tots els concerts és gratuïta amb invitació que cal reservar amb antelació en: https://events.fundacio.es/o/40 , excepte en els concerts que es realitzen a l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic o a la Sala Darwin del Campus de Burjassot, que són amb entrada lliure i aforament limitat.

  Facebook   Twitter

Contacto Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València