Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València

Presentació del llibre “ Aproximació a la vida i obra de José Antonio Valls Subirats" i Concert d'Hector Tarín, piano

11 Jan 19:00 PM - 20:30 PM @ Sala de la Muralla. Col·legi Major Rector Peset

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

Dimecres 11 de gener les 19.00h. Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset

Presetació del llibre “ Aproximació a la vida i obra de José Antonio Valls Subirats (1958-1983)” Concert: Héctor Tarín Nieto, piano Obres de Mª T. Oller, A. Blanquer, J. A. Valls Subirats, etc. En col·laboració amb Publicacions de la Universitat de València

Presentació del llibre “ Aproximació a la vida i obra de José Antonio Valls Subirats" i Concert d'Hector Tarín, piano

Comparte el evento

L'Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València pretén fomentar la difusió de la cultura musical entre els membres de la comunitat universitària i, per extensió, projectar esta difusió a la societat en què s’insereix la Universitat de València.
Amb eixe objectiu, s'organitzen al llarg del curs una sèrie d'activitats que canalitzen esta projecció de cultura musical; especialment, es realitzen més de 40 concerts de música de cambra (instrumental i vocal) en els auditoris propis de la Universitat de València com son la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset i l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic. La programació dels concerts es divideix en 3 temporades: Tardor, d’octubre a desembre, Hivern, de gener a març i Primavera, d’abril a juny. En els programes musicals d'aquests concerts es tracta de seguir una línia de suport a la música valenciana, mitjançant la inclusió sistemàtica de compositors del nostre àmbit; encara que la programació està oberta a tot tipus d'autors i estils. L'entrada a tots els concerts és gratuïta amb invitació que cal reservar amb antelació en: https://events.fundacio.es/o/40 , excepte en els concerts que es realitzen a l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic o a la Sala Darwin del Campus de Burjassot, que són amb entrada lliure i aforament limitat.

  Facebook   Twitter

Contacto Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València