CULTURA I COMUNICACIÓ

VISITES GUIADES - SETMANA DE LA CIÈNCIA - PRIMER TORN (VALENCIÀ)

26 Nov 10:00 AM - 11:30 AM @ jardibotanicuv

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

El Botànic reprén un any més la celebració de la Setmana de la Ciència, tota una iniciativa que pretén visibilitzar les diferents labors d'índole científica que es duen a terme al Jardí. Per això, el dissabte 26 de novembre, el Jardí Botànic obrirà les seues portes de manera gratuïta a través d'una jornada en la qual es podrà visitar l'edifici d'investigació de la mà dels nostres científics i científiques.

Primer torn de 10:00 a 11:30 h.

Grup: Valencià

Activitat gratuïta.


El Botànic retoma un año más la celebración de la Semana de la Ciencia, toda una iniciativa que pretende visibilizar las distintas labores de índole científica que se llevan a cabo en el Jardín. Por ello, el sábado 26 de noviembre, el Jardí Botànic abrirá sus puertas de manera gratuita a través de una jornada en la que se podrá visitar el edificio de investigación de la mano de nuestros científicos y científicas.

Primer turno de 10:00 a 11:30 h.

Grupo: Valenciano

Actividad gratuita

VISITES GUIADES - SETMANA DE LA CIÈNCIA - PRIMER TORN (VALENCIÀ)

El Jardí Botànic de la Universitat de València és un museu viu situat al casc històric de la ciutat, un espai universitari obert al públic que té com a missió popularitzar el món vegetal fomentant el seu estudi, ensenyament, divulgació i conservació, així com també el seu ús sostenible. Entre els objectius del jardí es troben mantenir les col·leccions científiques de plantes vives, conservant un llegat històric de dos-cents anys de cultiu continuat, que inclou també els arbres monumentals i el patrimoni arquitectònic. Encara més, té la responsabilitat de mantenir la tradició dels jardins botànics a València, que es remunta al segle XVI, quan la Universitat va crear un hort de simples per a l'ensenyament de la medicina.

Contacto CULTURA I COMUNICACIÓ