CULTURA I COMUNICACIÓ

BOTArdorNIC! VISITES GUIADES TARDORENQUES PEL JARDÍ (PÚBLIC GENERAL) VALENCIÀ

26 Nov 11:00 AM - 12:00 PM @ jardibotanicuv

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

Perdre's al Jardí sempre és una bona opció, i estació rere estació encara més! Així vos oferim BOTArdorNIC, visites guiades pel Jardí, per gaudir del seu magnífic paisatge canviant i descobrir tots els secrets de les 27 col·leccions en les quals estan organitzades les 5.000 espècies vegetals que alberga. Uns itineraris que es faran entre el 22 d’0ctubre de 2022 i el 5 de març de 2023.

Ja us podeu inscriure a la visita del pròxim dissabte 26 de novembre i gaudir, prèvia reserva i abonant la tarifa a la taquilla del Jardí, d’un magnífic recorregut de la mà Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic. Una estació on els fruits prendran el protagonisme però on també les fulles i les flors en seduiran amb els seus patrons multicolors i aroma embriagador.

Gaudiu del Botànic a la tardor!

PREU: les visites d'aquest cap de setmana seran gratuïtes coincidint amb la "Setmana de la Ciència"


Perderse por el Jardín siempre es una buena opción, y estación tras estación ¡todavía más! Así os ofrecemos BOTArdorNIC, visitas guiadas por el Jardín, para disfrutar de su magnífico paisaje cambiante y descubrir todos los secretos de las 27 colecciones en las cuales están organizadas las 5.000 especies vegetales que alberga. Unos itinerarios que se harán entre el 22 de octubre de 2022 y el 5 de marzo de 2023.

Ya os podéis inscribir a la visita del próximo sábado 26 de noviembre y disfrutar, previa reserva y abonando la tarifa a la taquilla del Jardín, de un magnífico recorrido de la mano del Gabinete de Didáctica del Jardín Botánico. Una estación donde los frutos tomarán el protagonismo pero dónde también las hojas y las flores seducirán con sus patrones multicolores y aroma embriagador.

¡Disfrutad del Botànic en otoño!

PRECIO: las visitas de este fin de semana serán gratuitas coincidiendo con la "Semana de la Ciencia"

BOTArdorNIC! VISITES GUIADES TARDORENQUES PEL JARDÍ (PÚBLIC GENERAL) VALENCIÀ

Comparte la actividad

El Jardí Botànic de la Universitat de València és un museu viu situat al casc històric de la ciutat, un espai universitari obert al públic que té com a missió popularitzar el món vegetal fomentant el seu estudi, ensenyament, divulgació i conservació, així com també el seu ús sostenible. Entre els objectius del jardí es troben mantenir les col·leccions científiques de plantes vives, conservant un llegat històric de dos-cents anys de cultiu continuat, que inclou també els arbres monumentals i el patrimoni arquitectònic. Encara més, té la responsabilitat de mantenir la tradició dels jardins botànics a València, que es remunta al segle XVI, quan la Universitat va crear un hort de simples per a l'ensenyament de la medicina.

Contacto CULTURA I COMUNICACIÓ