AlumniUV

Visita al casc antic de Godella. La plaça del castell i l'ermita (Alumni Comparteix)

26 Nov 10:30 AM - 13:30 PM @ C. Mariano Ribera, 2A

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

Dissabte, 26 de novembre de 10:30 a 13:30 hores. Imprescindible inscripció prèvia. S'ha d'acudir 10' abans de l'inici de l'activitat a la parada de metro de Godella i des d'allí farem el recorregut a peu fins la plaça de Santa Magdalena Sofia on començarà l'activitat. Pots fer ús del transport públic per arribar-hi còmodament. L'activitat es realitzarà en valencià i l'ús de la mascareta és de caràcter voluntari.

Encetarem la visita al cas antic de Godella a la part més antiga, a la plaça de Santa Magdalena Sofia, popularment coneguda com Plaça del Castell o del Molí, per cloure a l'Ermita, l'única que hores d'ara hi ha. L' Ermita en els seus origens estava fora del poble. Ara, a causa del creixement urbà s'hi troba al centre geogràfic del mateix. El recorregut a peu està al voltant de dos quilòmetres i mig i la visita serà en exteriors.

El tema del dinar el deixarem a lliure elecció de les persones que hi participen. Algunes propostes són: Restaurante Castillo (Tel. 963 64 02 42), El Delgadito (Tel. 963 01 38 25), La llotgeta de Godella (Tel. 609 68 03 53 ) o El Mercat de l'estació (Tel. 722 64 42 05)

Josep Vicent López Gil serà l'Alumni que ens guiarà en aquesta visita per la Godella més antiga. Soci fundador del Taller d'Història Local de Godella, entitat fundada l'any 1994. Ha estat en diversos períodes com a Secretari i Coordinador General, essent President en el període 2002 a 2005 i de nou des de 2011 fins al moment. El Taller d'Història Local de Godella es qui acolleix l'activitat i va estar membre de la FIECOV, ara transformada en FEDINESPV, essent Josep Vicent President del Taller, vocal de la Junta Directiva de la FEDINESPV. El Taller es va constituir com a Associació el 1995 i entre els seus objectius està promoure la investigació i divulgació de la història i de qualsevol altre aspecte relacionat amb Godella així com promoure la conservació, estudi i divulgació del patrimoni del municipi. Aquest taller també ha creat un fons arxivístic municipal.


Sábado, 26 de noviembre de 10:30 a 13:30 horas. Imprescindible inscripción previa. Se debe acudir 10' antes del inicio de la actividad a la estación de metro de Godella y desde allí comenzaremos el recorrido a pie hasta la plaza de Santa Magdalena Sofia donde comenzará la actividad. Puedes hacer uso del transporte público para llegar cómodamente. La actividad se realizará en valenciano y el uso de la mascarilla es de carácter voluntario.

Comenzaremos la visita al caso antiguo de Godella en la zona más antigua, en la plaza de Santa Magdalena Sofia, popularmente conocida como Plaza del Castillo o del Molino, para terminar en la Ermita, la única que se conserva actualmente. La Ermita en sus orígenes estaba fuera del pueblo. Ahora, a causa del crecimiento urbano se encuentra en el centro geográfico del mismo. El recorrido a pie tendrá un duración aproximada de dos kilómetros y medio y la visita será en exteriores.

El tema de la comida se dejará a libre elección de las personas que participen. Algunas propuestas son: Restaurante Castillo (Tel. 963 64 02 42), El Delgadito (Tel. 963 01 38 25), La llotgeta de Godella (Tel. 609 68 03 53 ) o El Mercat de l'estació (Tel. 722 64 42 05).

Josep Vicent López Gil será el Alumni que nos guiará en esta visita por la Godella más antigua. Socio fundador del Taller de Historia Local de Godella, entidad fundada en 1994. Ha estado en varios periodos como Secretario y Coordinador General, siendo Presidente en el periodo 2002 a 2005 y de nuevo desde 2011 hasta el momento. El Taller de Historia Local de Godella es quién acoge la actividad el cual fue miembro de la FIECOV, ahora transformada en FEDINESPV, siendo Josep Vicent President del Taller, vocal de la Junta Directiva de la FEDINESPV. El Taller se constituyó como Asociación el 1995 y entre sus objetivos está promover la investigación y divulgación de la historia y de cualquier otro aspecto relacionado con Godella así como promover la conservación, estudio y divulgación del patrimonio del municipio. Este taller también ha creado un fondo archivístico municipal.

Comparte la actividad

La COMUNITAT ALUMNIUV es una comunitat oberta a tots els antics alumnes de la Universitat de València i a la ciutadania en general. Una comunitat en al que podrás compartir aprenentatges i trovar a altres antics alumnes amb els mateixos interesos que tú. Una comunitat que et permetrà accedir a tota la informació sobre l'oferta cultural de la Universitat i a descomptes en una gran varietat de serveis. Descobreix al web, www.uv.es/alumniuv tot el que t’oferix la Universitat de València.
·
La COMUNIDAD ALUMNIUV es una comunidad abierta a todos los antiguos alumnos de la Universitat de València y a la ciudadanía en general. Una comunidad en al que podrás compartir aprendizajes y trovar a otros antiguos alumnos con los mismos intereses que tú. Una comunidad que te permitirá acceder a toda la información sobre la oferta cultural de la Universidad y a descuentos en una gran variedad de servicios. Descubre en el web, www.uv.es/alumniuv todo el que te ofrece la Universitat de València.


  Facebook   Twitter

Contacto AlumniUV