Observatori Cultural UV

SERIGRAFÍA, MISSATGE VISUAL I ACCIÓ

22 Oct 09:30 AM - 14:30 PM @ Lanevera Ediciones

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

‘SERIGRAFIA: MISSATGE VISUAL I ACCIÓ’

Dissabte, 22 d'octubre, de 9.30 a 14.30 hores Taller de Lanevera Edicions. C/Puerto Rico 46, València

Imparteixen el taller: Jussi Folch i Rafa Mölck (Lanevera Ediciones).

Presenta: Raúl Abeledo. Director acadèmic de l’Observatori Cultural UV.

L’objectiu d’aquest taller és reflexionar sobre el paper del missatge visual en les problemàtiques urbanes actuals, com ara el canvi climàtic, la gentrificació del barri o l'exclusió social, entre altres. A partir d'aquestes qüestions, els participants dissenyaran un missatge visual que visibilitze els conflictes i les demandes de la ciutadania o que promoga bones pràctiques urbanes i socials que siguen del seu interès. Els missatges s'estamparan en cartells mitjançant la tècnica de serigrafia en Lanevera Ediciones, un taller de serigrafia artesanal situat al barri de Russafa de València. El taller de Lanevera Ediciones està integrat per Rafa Mölck (València, 1986) i Jussi Folch (Alcàsser, 1982), tots dos llicenciats en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València. S'han especialitzat en la producció, la venda i la difusió d'obra gràfica d'artistes locals, activitat que compaginen amb la docència de la tècnica serigràfica.

Taller presencial a Lanevera Ediciones per a un màxim de 15 persones. No es requereixen coneixements previs en serigrafia. Inscripció necessària i gratuïta.

  • Totes les activitats de l'Observatori Cultural UV compleixen les mesures de seguretat e higiene (protocol covid-19)

‘SERIGRAFÍA: MENSAJE VISUAL Y ACCIÓN’

Sábado 22 de octubre, 9:30 a 14:30 horas Taller de Lanevera Ediciones. C/Puerto Rico 46, València

Imparten el taller: Jussi Folch y Rafa Mölck (Lanevera Ediciones).

Presenta: Raúl Abeledo. Director académico Observatori Cultural UV.

El objetivo de este taller es reflexionar acerca del rol del mensaje visual en las problemáticas urbanas actuales como el cambio climático, la gentrificación del barrio o la exclusión social, entre otras. A partir de estas cuestiones, los participantes diseñarán un mensaje visual que visibilice los conflictos y las demandas de la ciudadanía o para promover buenas prácticas urbanas y sociales que sean de su interés. Los mensajes se estamparán en carteles mediante la técnica de serigrafía en Lanevera Ediciones, un taller de serigrafía artesanal ubicado en el barrio de Ruzafa, València. El taller de Lanevera Ediciones está integrado por Rafa Mölck (València, 1986) y Jussi Folch (Alcàsser, 1982), ambos licenciados en Bellas Artes por la Universitat Politècnica de València. Se han especializado en la producción, venta y difusión de obra gráfica de artistas locales, compaginando su actividad con la docencia de la técnica serigráfica.

Taller presencial en Lanevera Ediciones para un máximo de 15 personas, no se requieren conocimientos previos en serigrafía. Inscripción necesaria y gratuita.

  • Todas las actividades del Observatori Cultural UV cumplen las medidas de seguirdad e higiene (protocolo covid-19)
SERIGRAFÍA, MISSATGE VISUAL I ACCIÓ

Comparte la actividad

Observatori Cultural de la Universitat de València


  Facebook   Twitter

Contacto Observatori Cultural UV