AlumniUV

Nit d'estrelles a l'Observatori Astronòmic de la UV

09 Jun 20:30 PM - 22:30 PM @ Doctor Moliner, 50

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

Dijous, 9 de juny de 20:30 a 22:30 hores. Imprescindible inscripció prèvia. La persona inscrita rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció. S'ha d'acudir 10' abans de l'inici de l'activitat a l´Aula d´Astronomia de l'edifici Jeroni Muñoz del Campus de Burjassot. Aquesta activitat està organitzada per l'Observatori Astronòmic i el Departament d'Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València. L'activitat s'impartirà en valencià

Tots els anys, l´Observatori Astronòmic de la Universitat i el Departament d´Astronomia i Astrofísica obri les portes a tot el públic i als membres Alumni UV, amb la coneguda "Nit de divendres, nit d´estels", sessió que apropa els assistents a una ciència poc coneguda i molt atractiva. Les nit de divendres a l'Observatori Astronòmic de la Universitat de València a Burjassot són una proposta consolidada dins de les activitats del col·lectiu AlumniUV. Amb el pas del temps i atenent a la gran quatitat de demanda que rep l'Aula del Cel per part d'altres col·lectius, no es limita tan sols als divendres i per aquest motiu la sessió per al 2022 sera un dijous.

L'edifici Jeroni Muñoz del Campus de Burjassot és un edifici corb blanc (edifici de recerca) del Campus de Burjassot. Entrant des del pàrquing del cementiri, pugeu la rampa i entreu per la porta de la dreta. Seguiu el passadís fins al SEGON replà d'ascensors, i pugeu al 5è pis. NO PUGEU als ascensors del primer replà perquè no porten a l'Aula d'Astronomia.

Per arrivar des de València al Campus de Burjassot:

  1. Servei d’ autobus EMT: • Línea 63 al Campus. Des de Setembre a Juliol. • Línea 62 al barri de Benimamet (10 minuts caminant al campus). Tot l’any.

  2. Servei de metro: • Línea 1 (a Bétera): parades de Canterería, de Godella i de Burjassot-Godella (10 minuts caminant al campus). • Línea 4 (tramvia - a Mas de Rosari): parada de Santa Gemma.

Jueves, 9 de junio de 20:30 a 22:30 horas. Imprescindible inscripción previa. La persona inscrita recibirá un correo electrónico con la confirmación de la inscripción. Se debe acudir 10' antes del inicio de la actividad a a l´Aula d´Astronomía del edificio Jeroni Muñoz del Campus de Burjassot. Esta actividad está organizada por el Observatorio Astronómico y el Departamento de Astronomía y Astrofísica de la Universitat de València. La actividad se impartirá en valenciano.

Todos los años, el Observatorio Astronómico de la Universidad y el Departamento de Astronomía y Astrofísica abre las puertas a todo el público y a los miembros Alumni UV, con la conocida "Noche de viernes, noche de estrellas", sesión que acerca los asistentes a una ciencia poco conocida y muy atractiva. Las noches de viernes al Observatorio Astronómico de la Universitat de València en Burjassot son una propuesta consolidada dentro de las actividades del colectivo AlumniUV. Con el paso del tiempo y atendiendo a la gran cantidad de demanda que recibe el Aula del Cielo por parte otros colectivos, no se limita tan solo a los viernes y por este motivo la sesión para el 2022 será un jueves.

El edificio Jeroni Muñoz del Campus de Burjassot es un edificio curvo blanco (edificio de investigación) del Campus de Burjassot. Entrando desde el parking del cementerio, subís la rampa y entráis por la puerta de la derecha. Seguís el pasillo hasta el SEGUNDO rellano de ascensores, y subís al 5.º piso. NO SUBAIS a los ascensores del primer rellano porque no llevan al Aula de Astronomía.

Para llegar desde València al Campus de Burjassot:

  1. Servicio de autobus EMT: • Línea 63 en el Campus. Desde Septiembre a Julio. • Línea 62 en el barrio de Benimamet (10 minutos andando al campus). Todo el año.
  2. Servicio de metro: • Línea 1 (en Bétera): paradas de Canterería, de Godella y de Burjassot-Godella (10 minutos andando al campus). • Línea 4 (tranvía - en Mas de Rosario): parada de Santa Gemma.

Comparte la actividad

La COMUNITAT ALUMNIUV es una comunitat oberta a tots els antics alumnes de la Universitat de València i a la ciutadania en general. Una comunitat en al que podrás compartir aprenentatges i trovar a altres antics alumnes amb els mateixos interesos que tú. Una comunitat que et permetrà accedir a tota la informació sobre l'oferta cultural de la Universitat i a descomptes en una gran varietat de serveis. Descobreix al web, www.uv.es/alumniuv tot el que t’oferix la Universitat de València.
·
La COMUNIDAD ALUMNIUV es una comunidad abierta a todos los antiguos alumnos de la Universitat de València y a la ciudadanía en general. Una comunidad en al que podrás compartir aprendizajes y trovar a otros antiguos alumnos con los mismos intereses que tú. Una comunidad que te permitirá acceder a toda la información sobre la oferta cultural de la Universidad y a descuentos en una gran variedad de servicios. Descubre en el web, www.uv.es/alumniuv todo el que te ofrece la Universitat de València.


  Facebook   Twitter

Contacto AlumniUV