AlumniUV

Les plantes medicinals. Taller de Crema d'Àloe

16 May 16:00 PM - 18:00 PM @ Carrer de Quart 80

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

Dilluns, 16 de maig de 16:00 a 18:00 hores. Imprescindible inscripció prèvia. Cada persona que s'inscriga haurà d'especificar nom, cognoms i DNI. La persona inscrita rebrà un correu electrònic confirmant la inscripció. Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb el Gabinet Didàctic del Jardí Botànic de la UV. S'ha d'acudir 10' a la porta d'entrada del Jardí. L'activitat s'impartirà en castellà.

Important: Cada persona que s'inscriga haurà d'especificar nom, cognoms i DNI. Els AlumniUV que poden accedir al tiquet reduït són aquelles persones inscrites en la Comunitat amb carnet i quota, es a dir, amb la subscripció Premium. Les persones que no cumpleixquen aquest requisit, hauran d'escollir el tíquet del públic en general. Si no es completen totes les places oferides, l'activitat no es podrà realitzar i s'avisarà els asistents amb un correu electrònic.

En aquest taller parlarem de les plantes medicinals en general i de l’ Àloe vera en particular. Parlarem d’aquesta planta originària de l’Àfrica de fulles grans i carnoses. Aprendrem de la seua floració, cultiu, sobre com podem cultivar-la a casa i també de la seua recol·lecció. També es tractaran els seus usos medicinals i cosmètics. Com a pràctica es farà crema d’àloe casolana, i cada participant s’emportarà una mostra.


Lunes, 16 de mayo de 16:00 a 18:00 horas. Imprescindible inscripción previa. Cada persona que se inscriba deberá especificar nombre, apellidos y DNI. La persona inscrita recibirá un correo electrónico confirmando la inscripción. Esta actividad se realiza en colaboración con el Gabinete Didáctico del Jardín Botánico de la UV. Se debe acudir 10' antes a la puerta de entrada del Jardín. La actividad se realizará en castellano.

Importante: Cada persona que se inscriba deberá especificar nombre, apellidos y DNI. Los AlumniUV que pueden acceder al tiquet reducido son aquellas personas inscritas en la Comunidad con carné y cuota, es decir, con la suscripción Premium. Si no se completan todas las plazas ofrecidas, la actividad no se podrá realizar y se avisará a los asistentes con un correo electrónico.

En este taller hablaremos de las plantas medicinales en general y del Aloe vera en particular. Hablaremos de esta planta originaria de la África de hojas grandes y carnosas. Aprenderemos de su floración, cultivo, sobre cómo podemos cultivarla a casa y también de su recolección. También se tratarán sus usos medicinales y cosméticos. Como práctica se hará crema de aloe casera, y cada participante se llevará una muestra.

Comparte la actividad

La COMUNITAT ALUMNIUV es una comunitat oberta a tots els antics alumnes de la Universitat de València i a la ciutadania en general. Una comunitat en al que podrás compartir aprenentatges i trovar a altres antics alumnes amb els mateixos interesos que tú. Una comunitat que et permetrà accedir a tota la informació sobre l'oferta cultural de la Universitat i a descomptes en una gran varietat de serveis. Descobreix al web, www.uv.es/alumniuv tot el que t’oferix la Universitat de València.
·
La COMUNIDAD ALUMNIUV es una comunidad abierta a todos los antiguos alumnos de la Universitat de València y a la ciudadanía en general. Una comunidad en al que podrás compartir aprendizajes y trovar a otros antiguos alumnos con los mismos intereses que tú. Una comunidad que te permitirá acceder a toda la información sobre la oferta cultural de la Universidad y a descuentos en una gran variedad de servicios. Descubre en el web, www.uv.es/alumniuv todo el que te ofrece la Universitat de València.


  Facebook   Twitter

Contacto AlumniUV