AlumniUV

Exposició "Ortifurama valencià" (Visita guiada)

29 Mar 17:00 PM - 18:00 PM @ Universitat, 2

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

Dimarts, 29 de març de 17:00 a 18:00 hores. Imprescindible inscripció prèvia. La persona inscrita rebrà un correu electrònic amb una entrada amb un codi QR que haurà de presentar a la Consergeria del Centre Cultural La Nau (C/Universitat,2). S'ha d'acudir 10' abans de l'inici de l'activitat i es seguirà emprant la mascareta higiènica i gel hidroalcohòlic. S'hauran de complir amb les mesures en matèria de salut pública vigents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació ocasionada per la COVID19. Aquesta exposició està organitzada pel Centre Cultural La Nau. La visita serà guiada per una persona que forma part del Voluntariat Cultural de la UV.

Ortifurama valencià’, és una exposició sobre la història i la realitat valenciana a través de l’excepcional humorista gràfic Ortifus (Antonio Ortiz Fuster, 1948). Aquesta mostra il·lustra els últims 40 anys (1981-2021) de València mitjançant les creacions d’Ortifus. De fet, constitueix la seua major retrospectiva, ja que aplega prop d’un miler de peces, entre il·lustracions i objectes.

L’exposició, comissariada per Álvaro Pons i Daniel Tomás, es fa a la sala més gran del Centre Cultural La Nau, l’Acadèmia, i aplega la més completa selecció de treballs en la trajectòria d’aquest vinyetista valencià. A la sala, hi destaca un gran mural cronològic, de més de 20 metres de llarg, que recorre la història de València a través de més de 600 imatges, majoritàriament caricatures de personatges polítics, que se succeeixen a través de dibuixos i projeccions. L’exposició, a més, descobreix per primera vegada els personatges que Ortifus modela amb plastilina com a part del seu procés creatiu i permet acostar-se a les seues produccions més recents: una sèrie d’il·lustracions iniciades al març de 2020 i que retraten la vida a la ciutat en temps de la covid-19.


Martes, 29 de marzo de 17:00 a 18:00 horas. Imprescindible inscripción previa. La persona inscrita recibirá un correo electrónico con una entrada con un código QR que se deberá presentar en la Consergería del Centre Cultural La Nau (C/Universitat, 2). Se debe acudir 10' antes del inicio de la actividad y se seguirá utilizando la mascarilla higiénica y el gel hidroalcohólico. Se tendrán que cumplir con las medidas en materia de salud pública vigentes de la Consellería de Sanidad Universal y Salud Pública en el ámbito de la Comunidad Valenciana, a consecuencia de la situación ocasionada por la COVID19. Esta exposición está organizada por el Centro Cultural La Nau. La visita será guiada por una persona que forma parte del Voluntariado Cultural de la UV.

'Ortifurama Valencia’, es una exposición sobre la historia y la realidad valenciana a través del excepcional humorista gráfico Ortifus (Antonio Ortiz Fuster, 1948). Esta muestra ilustra los últimos 40 años (1981-2021) de València mediante las creaciones de Ortifus. De hecho, constituye su mayor retrospectiva, puesto que reúne cerca de un millar de piezas, entre ilustraciones y objetos.

La exposición, comisariada por Álvaro Pons i Daniel Tomás, se hace en la sala más grande del Centro Cultural La Nave, la Academia, y reúne la más completa selección de trabajos en la trayectoria de este vinyetista valenciano. En la sala, destaca un gran mural cronológico, de más de 20 metros de largo, que recorre la historia de València a través de más de 600 imágenes, mayoritariamente caricaturas de personajes políticos, que se suceden a través de dibujos y proyecciones. La exposición, además, descubre por primera vez los personajes que Ortifus modela con plastilina como parte de su proceso creativo y permite acercarse a sus producciones más recientes: una serie de ilustraciones iniciadas en marzo de 2020 y que retratan la vida en la ciudad en tiempo de la covid-19.

Comparte la actividad

La COMUNITAT ALUMNIUV es una comunitat oberta a tots els antics alumnes de la Universitat de València i a la ciutadania en general. Una comunitat en al que podrás compartir aprenentatges i trovar a altres antics alumnes amb els mateixos interesos que tú. Una comunitat que et permetrà accedir a tota la informació sobre l'oferta cultural de la Universitat i a descomptes en una gran varietat de serveis. Descobreix al web, www.uv.es/alumniuv tot el que t’oferix la Universitat de València.
·
La COMUNIDAD ALUMNIUV es una comunidad abierta a todos los antiguos alumnos de la Universitat de València y a la ciudadanía en general. Una comunidad en al que podrás compartir aprendizajes y trovar a otros antiguos alumnos con los mismos intereses que tú. Una comunidad que te permitirá acceder a toda la información sobre la oferta cultural de la Universidad y a descuentos en una gran variedad de servicios. Descubre en el web, www.uv.es/alumniuv todo el que te ofrece la Universitat de València.


  Facebook   Twitter

Contacto AlumniUV