AlumniUV

El Carnestoltes a la Comunitat Valencia. Tradicions i celebracions (Alumni Comparteix)

24 Feb 18:00 PM - 19:00 PM @ Av. Blasco Ibañez, 21

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

Dijous, 24 de febrer. De 18:00 a 19:00 hores. Imprescindible inscripció prèvia. Cada persona inscrita ha d'especificar les seues dades personals. No s'acceptaran inscripcions amb dades duplicades. La persona inscrita rebrà un correu electrònic amb un tiquet amb un codi QR que haurà de presentar a l'entrada a l'activitat. S'ha d'acudir 10' abans a l'espai on es realitze l'activitat i es seguirà emprant la mascareta higiènica i gel hidroalcohòlic així com es seguiran les indicacions sanitàries que recomane el centre. Consulta a més el PROTOCOL COVID-19,[https://go.uv.es/p0O7p5N] La conferència es celebrarà al Saló de Graus de la Facutat de Psicologia (Avgda. Blasco Ibañez, 21)

La conferència que oferirà el Alumni Enrique Collado, se centrarà en les manifestacions artístiques entorn de la celebració del Carnestoltes, les quals han de ser considerades dins dels béns immaterials del patrimoni etnològic valencià. Una proposta per a acostar-nos a una de les festes paganes més celebrades a tot el món. Recorrerem de nord a sud la Comunitat per a conéixer manifestacions tan representatives com els enfarinats de Vinaròs i l'enterrament de la sardina, l'oncle de la porra de Gandia o la baixada del riu Bullent entre altres.

Enrique Collado Belda es dedica al periodisme cultural i festiu des de 1987 i actualment dirigeix el projecte audiovisual 'Som Patrimoni', dedicat a la difusió de les Festes, Cultura i Tradicions de la Comunitat Valenciana. És Doctor en Farmàcia per la Universitat de València i Doctor en Comunicació per la Universitat CEU Cardenal Herrera.


Jueves, 24 de febrero. De 18:00 a 19:00 horas. Imprescindible inscripción previa. Cada persona inscrita debe especificar sus datos personales. No se aceptarán inscripciones con datos duplicados. La persona inscrita recibirá un correo electrónico con un tiquet con un código QR que deberá presentar a la entrada a la actividad. Se debe acudir 10' antes al lugar elegido y se seguirá utilizando la mascarilla higiénica y el gel hidroalcohólico. Del mismo modo, se seguirán las indicaciones sanitarias que recomiende el centro. Consulta además el PROTOCOL COVID-19, [https://go.uv.es/p0O7p5N] La conferencia se celebrará en el Salón de Grados de la Facultad de Psicología (Avda. Blasco Ibáñez, 21)

La conferencia que ofrecerá el Alumni Enrique Collado, se centrará en las manifestaciones artísticas en torno a la celebración del Carnaval, las cuales deben ser consideradas dentro de los bienes inmateriales del patrimonio etnológico valenciano. Una propuesta para acercarnos a una de las fiestas paganas más celebradas en todo el mundo. Recorreremos de norte a sur la Comunidad para conocer manifestaciones tan representativas como los enharinados de Vinaroz y el entierro de la sardina, el tío de la porra de Gandía o la bajada del río Bullent entre otros.

Enrique Collado Belda se dedica al periodismo cultural y festivo desde 1987 y actualmente dirige el proyecto audiovisual 'Som Patrimoni', dedicado a la difusión de las Fiestas, Cultura y Tradiciones de la Comunidad Valenciana. Es Doctor en Farmacia por la Universitat de València y Doctor en Comunicación por la Universidad CEU Cardenal Herrera.

Comparte la actividad

La COMUNITAT ALUMNIUV es una comunitat oberta a tots els antics alumnes de la Universitat de València i a la ciutadania en general. Una comunitat en al que podrás compartir aprenentatges i trovar a altres antics alumnes amb els mateixos interesos que tú. Una comunitat que et permetrà accedir a tota la informació sobre l'oferta cultural de la Universitat i a descomptes en una gran varietat de serveis. Descobreix al web, www.uv.es/alumniuv tot el que t’oferix la Universitat de València.
·
La COMUNIDAD ALUMNIUV es una comunidad abierta a todos los antiguos alumnos de la Universitat de València y a la ciudadanía en general. Una comunidad en al que podrás compartir aprendizajes y trovar a otros antiguos alumnos con los mismos intereses que tú. Una comunidad que te permitirá acceder a toda la información sobre la oferta cultural de la Universidad y a descuentos en una gran variedad de servicios. Descubre en el web, www.uv.es/alumniuv todo el que te ofrece la Universitat de València.


  Facebook   Twitter

Contacto AlumniUV