AlumniUV

Visita al Museu d'Història Natural de la Universitat de València

30 Nov 16:00 PM - 18:00 PM @ Dr. Moliner, 50

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

Dimarts, 30 de novembre. De 16:00 a 18:00 hores. Imprescindible inscripció prèvia. Cada persona inscrita ha d'especificar les seues dades personals. No s'acceptaran inscripcions amb dades duplicades. La persona inscrita rebrà un correu electrònic amb un tiquet amb un codi QR que haurà de presentar a l'entrada del Museu. S'ha d'acudir 10' abans i es seguirà emprant la mascareta higiènica i gel hidroalcohòlic així com es seguiran les indicacions sanitàries que recomane el centre. Consulta a més el PROTOCOL COVID-19, https://go.uv.es/Mw9m27I

Et deixem indicacions emprant el transport públic per arribar-hi: Línia 63 Bus (EMT) fins parada "Facultat de Farmàcia". Línia 4 tramvia fins parada "V. Andrés Estellés". Línia 1 metro fins parada "Empalme" i transbord a la línia 4 tramvia fins parada "V. Andrés Estellés". Línies 130A, 131A, 131B, 145A, 145B, 146A, 158, 245A, 245B de metrobus fins parada"Facultats".

El Museu de la Universitat de València d’Història Natural -MuseuHN- és una nova instal·lació de la Universitat de València que s'origina amb la idea de reunir en un únic espai els elements més rellevants de les seues 32 col·leccions científiques amb centenars de milers d’exemplars i oferir aquest ingent patrimoni cultural i científic a la societat valenciana. A més, el Museu es converteix en un espai de recerca i formació per a la comunitat universitària i el públic en general.

El Museu compta amb col·leccions de Paleontologia, Zoologia, Geologia i Botànica, així com també conserva una important col·lecció d'Instruments Científics. A més de la seua tasca com a Centre d'Innovació i Transferència del coneixement (I+D+i), desenvolupa un paper fonamental en la difusió dels seus fons treballant per l'educació a tots els nivells formatius, comptant amb tallers, visites guiades i recursos didàctics entre altres eines.

La seua Directora, Anna Garcia Forner, és membre d'Alumni des dels seus inicis. És llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de València en 1988, i doctora en l'especialitat de Paleontologia. En 1990 es va iniciar professionalment en la Museística i el Patrimoni Paleontològci i va completar la seua formació en el màster en Gestió Cultural i Patrimoni, en 2002. Des de llavors ha exercit com a professora d'aquest màster en el Mòdul de Gestió del Patrimoni Paleontològic. Ha participat en diverses exposicions com a organitzadora i comissària, tant dins de la Universitat de València, com en altres seus, entre la qual caldria destacar ‘Els nostres Dinosaures’, actualment en el Museu Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències.


Martes, 30 de noviembre. De 16:00 a 18:00 horas. Imprescindible inscripción previa. Cada persona inscrita tiene que especificar sus datos personales. No se aceptarán inscripciones con datos duplicados. La persona inscrita recibirá un correo electrónico con un ticket con un código QR que tendrá que presentar a la entrada del Museo. Se debe acudir 10' antes utilizando la mascarilla higiénica y gel hidroalcohólico y se seguirán las indicaciones sanitarias que recomiende el centro. Consulta además el PROTOCOLO COVID-19, https://go.uv.es/Mw9m27I

Te dejamos indicaciones utilizando el transporte público para llegar: Bus (EMT) línea 63 hasta la parada "Facultad de Farmacia". Tranvía línea 4 hasta la parada "V. Andrés Estellés". Metro línea 1 hasta la parada "Empalme" i transbordo con el tranvía línea 4 hasta la parada "V. Andrés Estellés". Metrobus líneas 130A, 131A, 131B, 145A, 145B, 146A, 158, 245A, 245B hasta la parada "Facultades".

El Museo de la Universitat de València de Historia Natural -MuseuHN- es una nueva instalación de la Universitat de València que se origina con la idea de reunir en un único espacio los elementos más relevantes de sus 32 colecciones científicas con centenares de miles de ejemplares y ofrecer este ingente patrimonio cultural y científico a la sociedad valenciana. Además, el Museo se convierte en un espacio de investigación y formación para la comunidad universitaria y el público en general.

El Museo cuenta con colecciones de Paleontología, Zoología, Geología y Botánica, así como también conserva una importante colección de Instrumentos Científicos. Además de su tarea como Centro de Innovación y Transferencia del conocimiento (Y+D+y), desarrolla un papel fundamental en la difusión de sus fondos trabajando por la educación a todos los niveles formativos, contando con talleres, visitas guiadas y recursos didácticos entre otras herramientas.

Su Directora, Anna Garcia Forner, es miembro de Alumni desde sus inicios. Es licenciada en Ciencias Biológicas por la Universitat de València en 1988, y doctora en la especialidad de Paleontología. En 1990 se inició profesionalmente en la Museística y el Patrimonio Paleontològci y completó su formación en el máster en Gestión Cultural y Patrimonio, en 2002. Desde entonces ha ejercido como profesora de este máster en el Módulo de Gestión del Patrimonio Paleontológico. Ha participado en varias exposiciones como organizadora y comisaria, tanto dentro de la Universitat de València, como en otras sedes, entre la cual habría que destacar ‘Nuestros Dinosaurios’, actualmente en el Museo Príncipe Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Comparte el evento

La COMUNITAT ALUMNIUV es una comunitat oberta a tots els antics alumnes de la Universitat de València i a la ciutadania en general. Una comunitat en al que podrás compartir aprenentatges i trovar a altres antics alumnes amb els mateixos interesos que tú. Una comunitat que et permetrà accedir a tota la informació sobre l'oferta cultural de la Universitat i a descomptes en una gran varietat de serveis. Descobreix al web, www.uv.es/alumniuv tot el que t’oferix la Universitat de València.
·
La COMUNIDAD ALUMNIUV es una comunidad abierta a todos los antiguos alumnos de la Universitat de València y a la ciudadanía en general. Una comunidad en al que podrás compartir aprendizajes y trovar a otros antiguos alumnos con los mismos intereses que tú. Una comunidad que te permitirá acceder a toda la información sobre la oferta cultural de la Universidad y a descuentos en una gran variedad de servicios. Descubre en el web, www.uv.es/alumniuv todo el que te ofrece la Universitat de València.


  Facebook   Twitter

Contacto AlumniUV