Nit de Sant Joan

Nit Sant Joan 2021

23 Jun 22:00 PM - 00:00 AM @ Centre Cultural La Nau

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

NIT DE SANT JOAN 2021

Abans de la llum

  • El termini per a reservar les invitacions comença el dia 18 de juny a les 9 h i finalitzarà quan s'esgoten les localitats.

  • Cada persona pot reservar fins a un màxim de dues entrades.

  • Una vegada feta la reserva, es podrà accedir amb el Ticket electrònic lliurat per La Tenda.

  • Aquest espectacle es representarà també el dia 24 de juny dins del festival SERENATES amb adquisició d'entrada, PVP 3 €, ja a la venda en www.latenda.es/entrades

  • En el cas que l´USUARI/A reserve més d'una localitat a l'esdeveniment, assumeix la responsabilitat d'identificar a els/les usuaris assistents a l'esdeveniment en el cas de ser requerit així per les autoritats competents.

Acadèmia CDM

Grup de Dansa de la Universitat de València

Toni Aparisi Sevilla, direcció artística

Abans de la llum

El Grup de Dansa de la Universitat de València, juntament amb els músics de l’Acadèmia CDM, presenta una producció pròpia per al festival SERENATES. Abans de la llum tracta, a través de la poètica de la dansa i la música, totes les experiències per les quals han transitat les 8 dones protagonistes d’aquest espectacle. En aquest temps fosc en què sembla que no arribarà mai el trenc d’alba, elles narren en primera persona la línia que va de la desesperança a l’esperança. De les tenebres a la llum.

Comparte el evento

Contacto Nit de Sant Joan