UVEmpleo

Webinar UVocupació-disCapacitat. Obert i gratuït

04 Mar 12:30 PM - 13:00 PM @ Online

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

El servei d’ocupació de la Universitat de València, UVocupació, ha organitzat, en col·laboració amb UVdiscapacitat, un webinar amb la finalitat de proporcionar tota la informació sobre l’àrea de discapacitat que gestiona i a través de la qual treballa per a impulsar la inserció laboral.

La sessió, de caràcter obert i gratuït, se celebrarà el dia 4 de març (dijous), a les 12:30 hores.

Es presentarà el programa Capacitas, posat en marxa amb la col·laboració de Banco Santander el 2020 i amb el qual es va aconseguir nou insercions laborals. En 2021, està previst arrancar amb la segona convocatòria, de la qual s’informarà pròximament.

En el webinar, que comptarà amb intèrpret de llengua de signes, intervindran les principals responsables d’UVocupació, la professora Marisa Quintanilla, com a directora, i María José Torres, al capdavant de la coordinació, a les qui acompanyarà la tècnica d’orientació i inserció de l’àrea de discapacitat, Raquel Muñoz.

Més informació: https://links.uv.es/2UMR8SQ

L'activitat serà retransmesa i gravada per al seu arxiu i possible difusió en repositoris web i/o xarxes socials de la Universitat de València i de la Fundació General.


El servicio de empleo de la Universitat de València, UVempleo, ha organizado, en colaboración con UVdiscapacidad, un webinar con el fin de proporcionar toda la información sobre el área de discapacidad que gestiona y a través de la que trabaja para impulsar la inserción laboral.

La sesión, de carácter abierto y gratuito, se celebrará el día 4 de marzo (jueves), a las 12:30 horas.

Se presentará el programa Capacitas, puesto en marcha con la colaboración de Banco Santander en 2020 y con el que se consiguió nueve inserciones laborales. En 2021, está previsto arrancar con la segunda convocatoria, de la que se informará próximamente.

En el webinar, que contará con intérprete de lengua de signos, intervendrán las principales responsables de UVempleo, la profesora Marisa Quintanilla, como directora, y María José Torres, al frente de la coordinación, a quienes acompañará la técnica de orientación e inserción del área de discapacidad, Raquel Muñoz.

Más información: https://links.uv.es/2UMR8SQ

La actividad será retransmitida y grabada para su archivo y posible difusión en repositorios web y/o redes sociales de la Universitat de València y de la Fundació General.

Comparte la actividad

  Facebook   Twitter

Contacto UVEmpleo