Centre de Gandia - Universitat de València

Taller "Cuina i Territori: sobirania alimentària i ODS al plat"

02 Dec 10:00 AM - 13:00 PM @ Centre Internacional de Gandia

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

Amb aquest taller volem reflexionar sobre els aliments que es produeixen, es transformen, es comercialitzen i després els cuinem a les nostres llars. Aliments procedents de l’actual sistema agroalimentari globalitzat i de sistemes agroalimentaris alternatius, arrelats al territori i basant-se en els principis de l’agroecologia. D’on venen els nostres aliments? És sostenible i saludable l’actual sistema agroalimentari globalitzat?

Mentres cuinem receptes de temporada amb aliments agroecològics i de proximitat reflexionarem sobre aquestes preguntes i veurem alternatives de consum sostenible i responsable per a tu i pel planeta.

Professores:

Marta Feliu (Cuinera agroecològica de CuinaViva) Marina Morales (tècnica d'Educació per a la Ciutadania Global de CERAI). "L'actual sistema agroalimentari i alternatives de consum sostenible i responsable"

En el marc del projecte: "Objectiu Campus Sostenible: caminant cap a l'alimentació sostenible en la Universitat de València" amb el suport del Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable i el finançament de la Generalitat Valenciana.


Con este taller queremos reflexionar sobre los alimentos que se producen, se transforman, se comercializan y, después, los cocinamos en nuestras casas. Alimentos procesadors del actual sistema agroalimentario globalizado y de sistemas agroalimentarios alternativos, arraigados al territorio y basados en los principios de la agroecología. ¿De dónde vienen nuestros alimentos? ¿Es sostenible y saludable el actual sistema agroalimentario globalizado?

Mientras cocinamos recetas de temporada con alimentos agroecológicos y de proximidad reflexionaremos sobre estas preguntas y veremos alternativas de consumo sostenible y responsable para ti y para el planeta.

Profesoras: Marta Feliu (Cocinera agroecológica de CuinaViva) Marina Morales (técnica de Educación para la Ciudadania Global de CERAI). "El actual sistema agroalimentario y alternativas de consumo sostenible y responsable"

Actividad realizada en el marco del proyecto: "Objetivo Campus Sostenible: caminando hacia la alimentación sostenible en la Universitat de València" con el soporte del Vicerectorado de Sostenibilidad, Cooperación y Vida Saludable y la financiación de la Generalitat Valenciana.

Comparte el evento

Centre de Gandia - Universitat de València

  Facebook   Twitter

Contacto Centre de Gandia - Universitat de València