Músiques Urbanes

Concert Muno Na Baka

18 Nov 19:00 PM - 20:30 PM @ Centre Cultural La Nau

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

Concert Muno Na Baka.

Muno Na Baka (L’idiota sense talent) cerca la bellesa de la melodia mínima, sintetitzant les emocions i traduint-les a notes de violoncel, de piano o textures sintètiques.

El seu so, entre l’acústic i l’electrònic, crea un discurs musical narratiu i cinemàtic, en què cada cançó és un relat. La música de Muno Na Baka reuneix una mescla de minimalisme, neoclassicisme, una mica de jazz i potser un ambient electrònic . És instrumental però les cançons parlen de la pèrdua, de les persones que són al teu costat, de les ficcions que governen la nostra realitat d’universos paral·lels o de la fi de la història.

Des de la seua formació, fa tres anys, les cançons de Muno Na Baka han sigut un banc d’idees obert, i s’ha obtingut diverses versions d’una mateixa composició en plataformes de streaming, vídeo o xarxes socials.

En l’últim any el grup ha llançat versions definitives de les seues cançons i ha consolidat així un so i ha cristal·litzat les seues idees fundacionals en temes molt emotius, electrònics i amb crescendos inspiradors.

Els concerts a la seua ciutat (València) han assentat la seua posició com a grup emergent local amb un estil molt propi. A més, han dut a terme gires més exòtiques, com la que els va portar al juliol de 2022 a Bulgària.

Cicle:

  • Músiques urbanes.

...................................................................................

Data i hora: divendres, 18 de novembre a les 19h.

Lloc: Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau.

Concert Muno Na Baka

Comparte la actividad

Contacto Músiques Urbanes