CULTURA I COMUNICACIÓ

VISITES GUIADES AUS I BIODIVERSITAT

22 May 11:00 AM - 12:00 PM @ jardibotanicuv

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

valencià VISITES GUIADES AL JARDÍ BOTÀNIC: AUS I BIODIVERSITAT

En aquest moment d'emergència verda que travessa el nostre planeta, de crisi climàtica i disminució alarmant i accelerada del nombre d'espècies i ecosistemes que alberga, la consciència pública sobre el valor de la diversitat biològica i la seua conservació són crucials. La biodiversitat és vida i volem fer-vos partícips d’allò mitjançant una jornada molt vegetal i singular al Jardí Botànic, que tindrà lloc el diumenge 22 de maig, per celebrar el Dia de la Fascinació de les plantes i el Dia de la Diversitat Biològica,

Les aus, seran en aquesta ocasió les protagonistes de l’altra visita guiada que podreu fer aquest dia al Botànic. Amb els biòlegs Lidia López i Juan Gutiérrez, recorrereu el Jardí amb vista d’ornitòlegs per a identificar, escoltar, admirar i entendre les principals espècies alades que s’amaguen al Jardí Botànic ara, en primavera.

castellano

VISITAS GUIADAS EN EL JARDÍ BOTÀNIC: CAMBIO CLIMÁTICO Y BIODIVERSIDAD En este momento de emergencia verde que atraviesa nuestro planeta, de crisis climática y disminución alarmante y acelerada del número de especies y ecosistemas que alberga, la conciencia pública sobre el valor de la diversidad biológica y su conservación son cruciales. La biodiversidad es vida y queremos haceros partícipes de ello a través de una jornada muy vegetal y singular en el Jardí Botànic, que tendrá lugar el domingo 22 de mayo, para celebrar el Día de la Fascinación de las plantas y el Día de la Diversidad Biológica,

Las aves, serán en esta ocasión las protagonistas de la otra visita guiada que podréis hacer este día al Botánico. Con los biólogos Lidia López i Juan Gutiérrez, recorreréis el Jardín con vistas de ornitólogos para identificar, escuchar, admirar y entender las principales especies aladas que se esconden al Jardí Botànic ahora, en primavera.

VISITES GUIADES AUS I BIODIVERSITAT

Comparte la actividad

El Jardí Botànic de la Universitat de València és un museu viu situat al casc històric de la ciutat, un espai universitari obert al públic que té com a missió popularitzar el món vegetal fomentant el seu estudi, ensenyament, divulgació i conservació, així com també el seu ús sostenible. Entre els objectius del jardí es troben mantenir les col·leccions científiques de plantes vives, conservant un llegat històric de dos-cents anys de cultiu continuat, que inclou també els arbres monumentals i el patrimoni arquitectònic. Encara més, té la responsabilitat de mantenir la tradició dels jardins botànics a València, que es remunta al segle XVI, quan la Universitat va crear un hort de simples per a l'ensenyament de la medicina.

Contacto CULTURA I COMUNICACIÓ