Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València

Taula redona "A la cuina amb Verdi" i concert de Jorge Balanzá i Carlos Apellaniz, piano. Concerts de Primavera 22

06 Apr 18:00 PM - 20:00 PM @ Centre Cultural La Nau. Capella de la Sapiència

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

Taula redona 18:00h “A la cuina amb Verdi”

Concert 19:00h “Paráfrasis Verdi/ Liszt II” Intèrprets: Jorge Balanzá, piano Carlos Apellániz, piano Obres de G. Verdi, C. Gounod i R. Wagner.

En col·laboració amb el Palau de les Arts Reina Sofia i l’Aula de Gastronomia de la Universitat de València

Taula redona "A la cuina amb Verdi" i concert de Jorge Balanzá i Carlos Apellaniz, piano. Concerts de Primavera 22

Comparte el evento

L'Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València pretén fomentar la difusió de la cultura musical entre els membres de la comunitat universitària i, per extensió, projectar esta difusió a la societat en què s’insereix la Universitat de València.
Amb eixe objectiu, s'organitzen al llarg del curs una sèrie d'activitats que canalitzen esta projecció de cultura musical; especialment, es realitzen més de 40 concerts de música de cambra (instrumental i vocal) en els auditoris propis de la Universitat de València com son la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset i l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic. La programació dels concerts es divideix en 3 temporades: Tardor, d’octubre a desembre, Hivern, de gener a març i Primavera, d’abril a juny. En els programes musicals d'aquests concerts es tracta de seguir una línia de suport a la música valenciana, mitjançant la inclusió sistemàtica de compositors del nostre àmbit; encara que la programació està oberta a tot tipus d'autors i estils.

  Facebook   Twitter

Contacto Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València