Aula de Cinema

12 d'abril - La estrategia del caracol

12 Apr 18:30 PM - 21:00 PM @ Centre Cultural La Nau

inscripciones

Este Actividad ya ha terminado.

Información

CICLE AMNISTIA INTERNACIONAL

12 d'abril · 18:30 h · Aula Magna

La estrategia del caracol · Sergio Cabrera · Colòmbia · 1993 · 112'

Els veïns d'un barri pobre de Bogotà s'uneixen per a evitar que els desnonen d'un edifici propietat d'un milionari. A pesar que la lluita que inicien sembla perduda per endavant, decideixen seguir l'estratègia proposada per Jacinto, un vell anarquista espanyol.

"És la història de com les persones es transformen en les operacions col·lectives quan tenen un somni, un ideal. És també, fins a un cert punt, una història que ret homenatge a la creativitat política i el desig permanent de canviar el món” (Sergio Cabrera).


CICLO AMNISTÍA INTERNACIONAL

12 de abril · 18:30 h · Aula Magna

La estrategia del caracol · Sergio Cabrera · Colombia · 1993 · 112'

Los vecinos de un barrio pobre de Bogotá se unen para evitar que les desahucien de un edificio propiedad de un millonario. A pesar de que la lucha que inician parece perdida de antemano, deciden seguir la estrategia propuesta por Jacinto, un viejo anarquista español.

"Es la historia de cómo las personas se transforman en las operaciones colectivas cuando tienen un sueño, un ideal. Es también, hasta cierto punto, una historia que rinde homenaje a la creatividad política y el deseo permanente de cambiar el mundo” (Sergio Cabrera).

12 d'abril - La estrategia del caracol

Comparte la actividad

  Facebook   Twitter

Contacto Aula de Cinema